Selecteer een pagina

nouba

ZO IS HET GELOPEN …

Al enige tijd liepen wij met de gedachte een samenwerking in de Horeca aan te gaan. Het bleef, vooral door de Coronatijd, echter bij “het praten over”, de concrete invulling bleef vooralsnog uit. Tót het moment dat wij met Marvin Rouss, de eigenaar van de Hooghcamer, in contact kwamen. Na 10 jaar ondernemerschap is hij toe aan een nieuwe uitdaging en bood hij zijn goedlopende restaurant te koop aan. Voor ons een kans die wij graag hebben gegrepen:

Een mooi restaurant in een authentiek pand op een schitterende locatie in het historische Brielle.

In gedachten zie je de Watergeuzen voorbij lopen…………. met Alva daarvoor……

 De diverse onderhandelingen hebben ertoe geleid dat wij per 1 februari 2021 de Hooghcamer met de huidige medewerkers van Marvin voortzetten.

Wij hoeven u niet te vertellen hoe apetrots we zijn en zien enorm uit naar de start in 2021. De Coronatijd is weliswaar nog niet voorbij, maar wij zien een mooie horecatoekomst voor ons.

Johan van Wijk

CHEF-KOK

Mijn naam is Johan van Wijk, woonachtig in de Hoeksche Waard. Koken zit in mijn bloed. Mensen met een tevreden en voldaan gevoel de deur uit laten gaan, dat is iets wat ik het liefste doe. Al 15 jaar lang werk ik met veel passie en plezier in het horecavak. Een mooie rit, leerzaam en waardevol. 

De afgelopen 4,5 jaar heb ik gewerkt als keukenchef bij een 1-sterrenrestaurant in Noord-Brabant. Daarvoor 5 jaar als souschef bij een restaurant dat beslag wist te leggen op de prestigieuze Rotterdamse restaurantprijs “de Gouden Pollepel”. Een mooie ervaring. Maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur en iets waar ik al heel lang van droom. Een eigen restaurant starten, en dat samen met Peter en Corrie.

Mijn ambitie:
Met Restaurant Nouba een plek veroveren in de Nederlandse horeca, door mooie en lokale producten te serveren tegen een eerlijke prijs.

Mijn Credo:
Als chef-kok werk je met een team
 

 

Peter den Hartog

GASTHEER

Mijn naam is Peter den Hartog, eveneens woonachtig in de Hoeksche Waard. In het verleden heb ik gewerkt als financial, hr-manager, commercieel directeur en laatstelijk als ondernemer.

Deze werkzaamheden komen tezamen in mijn rol in Restaurant Nouba: zorgdragen voor de financiële-, commerciële en organisatorische zaken maar bovenal ben ik straks uw gastheer. Mijn enthousiasme om u te mogen verwelkomen reikt ver, ik zie er naar uit u te ontmoeten.

Mijn ambitie:
Met het team van Restaurant Nouba een plaats verwerven in de Brielse Horeca.

Mijn Credo:
Uit eten gaan is óók een beetje ondernemen

Corrie Heine

GASTVROUW

Mijn naam is Corrie Heine, ik woon op Voorne Putten. Horeca ervaring heb ik al vele jaren geleden opgedaan, zowel in de keuken als aan de voorkant. Koken en mensen culinair verwennen is een uit de hand gelopen hobby van mij.

De laatste 20 jaar ben ik in de zorg werkzaam geweest, op dit moment nog als vrijwilliger in het Hospice in Spijkenisse. In Restaurant Nouba zal ik parttime werkzaam zijn, in de functie van gastvrouw én als directe collega van Chef-kok Johan in de keuken.

Mijn ambitie:
U zodanig te verwennen en het naar de zin te maken dat u graag nog eens terugkomt.

Mijn Credo:
Uit eten is pure culinaire verwennerij

 

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – DINSDAG 

Gesloten

WOENSDAG – VRIJDAG

18:00 – 22:00 uur

ZATERDAG – ZONDAG

12:00 – 22:00 uur

Contact

TELEFOON

0181 411 122

AdRES

Nobelstraat 65

3231 BB Brielle 

 

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – DINSDAG

Gesloten

WOENSDAG – VRIJDAG

18:00 – 22:00 uur

ZATERDAG – ZONDAG

12:00 – 22:00 uur

 

CONTACT

TELEFOON

0181 411 122

MAIL

info@restaurantnouba.nl

 

ADRES

Nobelstraat 65
3231 BB Brielle