–  24,  25  &  26  D E C E M B E R   2 0 2 1  – 

KERSTMENU

– Voorgerecht –

TONIJN
Hollandse garnaal | Vadouvan | Komkommer | Marshmallow soja

– Tussengerecht koud –

KREEFT
Gepocheerd | Lardo di collonato | Knolselderij | Avocado | Vinaigrette karnemelk

– Tussengerecht warm –

KALFSWANG
Spitskool | Cavolo nero | Eendelever | Aardappel | Truffel

– Hoofdgerecht –

HERTENFILET
Pompoen | Rode kool | Koningsboleet | Pancetta | Jus Laurier

– Supplement –

KAAS
Rozijnenbrood | Appelstroop | Confituren

– Dessert –

PEER
Champagne | Walnoten | Honing | Dulce de leche | Tijm

 

KERSTMENU

5 gangen € 85,00
6 gangen € 95,00 (incl. kaas)

Bij het kerstmenu serveren wij indien gewenst ook een wijnarrangement.

OPENINGSTIJDEN KERST

Kerstavond vanaf 18:00 uur
1e kerstdag vanaf 18:00 uur
2e kerstdag lunch vanaf 12:00 – 17:00 uur
2e kerstdag diner vanaf 18:00 uur

Wij serveren op 24, 25 en 26 december enkel ons kerstmenu. Uitzonderingen (zoals bijvoorbeeld dieetwensen of allergieën) dienen van te voren aan ons te worden gemeld, hetzij telefonisch of middels ons reserveringssysteem.

Wij serveren op 24, 25 en 26 december enkel ons kerstmenu.
Uitzonderingen (zoals bijvoorbeeld dieetwensen of allergieën) dienen van te voren aan ons te worden gemeld, hetzij telefonisch of middels ons reserveringssysteem.

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – DINSDAG 

Gesloten

WOENSDAG – ZONDAG

12:00 – 22:00 uur

 

Contact

TELEFOON

0181 411 122

info@restaurantnouba.nl

AdRES

Nobelstraat 65

3231 BB Brielle 

 

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – DINSDAG

Gesloten

WOENSDAG – ZONDAG

12:00 – 22:00 uur

 

CONTACT

TELEFOON

0181 411 122

MAIL

info@restaurantnouba.nl

 

ADRES

Nobelstraat 65
3231 BB Brielle