

– 24, 25 & 26 D E C E M B E R 2 0 2 1 –
KERSTMENU
– Voorgerecht –
TONIJN
Hollandse garnaal | Vadouvan | Komkommer | Marshmallow soja
– Tussengerecht koud –
KREEFT
Gepocheerd | Lardo di collonato | Knolselderij | Avocado | Vinaigrette karnemelk
– Tussengerecht warm –
KALFSWANG
Spitskool | Cavolo nero | Eendelever | Aardappel | Truffel
– Hoofdgerecht –
HERTENFILET
Pompoen | Rode kool | Koningsboleet | Pancetta | Jus Laurier
– Supplement –
KAAS
Rozijnenbrood | Appelstroop | Confituren
– Dessert –
PEER
Champagne | Walnoten | Honing | Dulce de leche | Tijm
KERSTMENU
5 gangen € 85,00
6 gangen € 95,00 (incl. kaas)
Bij het kerstmenu serveren wij indien gewenst ook een wijnarrangement.
OPENINGSTIJDEN KERST
Wij serveren op 24, 25 en 26 december enkel ons kerstmenu. Uitzonderingen (zoals bijvoorbeeld dieetwensen of allergieën) dienen van te voren aan ons te worden gemeld, hetzij telefonisch of middels ons reserveringssysteem.
Wij serveren op 24, 25 en 26 december enkel ons kerstmenu.
Uitzonderingen (zoals bijvoorbeeld dieetwensen of allergieën) dienen van te voren aan ons te worden gemeld, hetzij telefonisch of middels ons reserveringssysteem.

OPENINGSTIJDEN
MAANDAG – DINSDAG
Gesloten
WOENSDAG – ZONDAG
12:00 – 22:00 uur
Contact
TELEFOON
0181 411 122
info@restaurantnouba.nl
AdRES
Nobelstraat 65
3231 BB Brielle
OPENINGSTIJDEN
MAANDAG – DINSDAG
Gesloten
WOENSDAG – ZONDAG
12:00 – 22:00 uur
CONTACT
TELEFOON
0181 411 122
info@restaurantnouba.nl
ADRES
Nobelstraat 65
3231 BB Brielle
