–  D  I  N  E  R  – 

VOORGERECHTEN

Carpaccio
Aberdeen Angus | Bieslook | Spekjes | Peterselie vinaigrette | Parmezaan
€ 13,50

Tonijn
Watermeloen | Avocado | Sumac | Soja vinaigrette | Komkommer | Mango chutney
€ 16,50

Bisque de homard
Kreeftensoep | Ravioli | Gamba | Citroengras
€ 12,50

Tomaat
Tomaten tartaar | Cherrytomaat | Balsamico crème | Tomaten bouillon | Basilicum | Aardappel
€ 12,50

Hoender
Terrine | Pata negra | Rode bieten | Pistache | Bundelzwam | Garam masala
Supplement ganzenlever 4,50
€ 14,50

HOOFDGERECHTEN

Ravioli
Anijs paddenstoel | Ricotta | Artisjok | Polenta | Truffel | Schuim van Parmezaanse kaas
€ 19,50

Eendenborst
Eendenbout | Eenden ham | Wortel bereidingen | Sugar snaps | Bimi | 5 Spices |
Quinoa | Jus van Sechuan peper
€ 25,50

Heilbot
BBQ Prei | Courgette | Lardo di collonata | Knolselderij | Paddenstoel | Zuurdesem | Saus anijs paddestoel
€ 29,50

Tournedos
Uruguay grainfed | Bereidingen van bieten | Aardappel | Haricoverts | Gnocchi | Jus van rozemarijn
Supplement Gebakken Ganzenlever 7,50
€ 37,50

Kabeljauw
Paprika | Pulpo | Rozeval aardappel | Romesco | Groene asperge | Tomaat | Zilte kruiden |
Saus van saffraan beurre blanc
€ 25,50

Verse frites met mayonaise € 4,00

DESSERTS

 Choc A Lot
Diverse bereidingen van chocola

 

Passievrucht & Ananas
Crème suisse van pandan | Spekkoek | Gin tonic granite | Schuim van kokos

 

Tiramisu
Blondie | Koffie crème suisse | Gekarameliseerde banaan |
Parfait van mascarpone | Schuim van tiramisu

 

Nouba Senses dessert
Dessert van het menu

 

Kaas selectie van Tim Berkhout ( ’t Kaasplateau Spijkenisse )
Rozijnenbrood | Appelstroop | Confituren

MENU

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF

Nouba Senses
3 gangen keuzemenu € 44,00

4 gangen keuzemenu € 55,00

5 gangen keuze menu € 66,00

Bij het Nouba Senses menu serveren wij indien gewenst ook een wijnarrangement.

 

NOUBA SENSES MENU

V O O R G E R E C H T

Krab
Appel | Avocado | Vanille | Aardappel

of

Iberico & ossenworst
Terrine | Pancetta | Picalilly | Zoetzure groenten

 

T U S S E N G E R E C H T

Rode poon
Scheermes | Soba | Paksoi | Dashi bouillon

of

Kwartelborst
Gekonfijt | Bitterbal | Wortel bereidingen | Jus van koffie

 

H O O F D G E R E C H T

Zeebaars
Zoete aardappel gratin | Crème van pastinaak | Bereidingen zoete aardappel | Saus van schaaldieren

of

Shortrib
Langzaam gegaard | Maïs bereidingen | Krokante tortilla |Spitskool | Barbacao | Jus van zwarte peper

 

D E S S E R T   O F   K A A S

Citroen & framboos
Bereidingen van citroen & framboos | Marshmallow | Sorbet van framboos

of

Kaasplateau
Rozijnenbrood | Appelstroop | Confituren

Gerechten van het Nouba Senses menu kunnen ook
a la carte besteld worden.
Ons menu serveren wij alleen voor de volledige tafel.
Bij een tafelbezetting van 6 personen serveren wij enkel menu
***
Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot het personeel.
Wenst u vegetarisch te eten, dan maakt de chef en zijn team
voor u een passend gerecht.
Voor kinderen en jong volwassenen kunnen we een aangepast menu of gerecht maken.
 

Gerechten van het Nouba Senses menu kunnen ook a la carte besteld worden.
Ons menu serveren wij alleen voor de volledige tafel.
Bij een tafelbezetting van 6 personen of meer serveren wij enkel menu.

***

Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot het personeel.
Wenst u vegetarisch te eten, dan maakt de chef en zijn team voor u een passend gerecht.
Voor kinderen en jong volwassenen kunnen we een aangepast menu of gerecht maken.

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – DINSDAG 

Gesloten

WOENSDAG – ZONDAG

12:00 – 22:00 uur

 

Contact

TELEFOON

0181 411 122

AdRES

Nobelstraat 65

3231 BB Brielle 

 

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – DINSDAG

Gesloten

WOENSDAG – ZONDAG

12:00 – 22:00 uur

 

CONTACT

TELEFOON

0181 411 122

MAIL

info@restaurantnouba.nl

 

ADRES

Nobelstraat 65
3231 BB Brielle