–  D  I  N  E  R  – 

VOORGERECHTEN

 Carpaccio
Hollands weiderund | Spek | Bieslook | Parmezaan | Peterselie vinaigrette 

Supplement: Krullen van ganzenlever

 

Tonijn
Tonijn tataki | Komkommer | Kerrie | Marshmallow van wasabi | Filo

 

Bisque de homard
Kreeftensoep | Ravioli | Gamba | Citroengras

 

Bieten en feta
Bieten gazpacho | Bereidingen van bieten | Feta | Crispy tortilla
 

Coquille
Gebrand | Avocado | Edamame | Snijboon | Zoetzure radijs | Shiitake Bouillon
 

HOOFDGERECHTEN

 Truffel
Linguine pasta | Gepocheerd ei | Parmezaam | Paddenstoelen | Gehakte truffel

 Buikspek
Slow cooked | Zoete aardappel | Paksoi | Peultjes | Shiitake|  Jus van zwarte peper

 

 Zeebaars
Filet gebakken | Kreeften risotto | Courgette | Gerookte tomaat | Panchetta | Saus antiboise

 

Tournedos
Blonde d ‘Aguitaine | Artisjok | Roseval aardappel | Portabello | Uien bereiding | Jus van Madeira
Supplement Gebakken Ganzenlever mogelijk

 

 Coquille
Bloemkool bereidingen | Romanesco | Vanille | Truffel |Saus van Beurre noisette

 

Verse frites met mayonaise

DESSERTS

 Choc A Lot
Diverse bereidingen van chocola

 

Passievrucht & Ananas
Crème suisse van pandan | Spekkoek | Gin tonic granite | Schuim van kokos

 

Tiramisu
Blondie | Koffie crème suisse | Gekarameliseerde banaan |
Parfait van mascarpone | Schuim van tiramisu

 

Nouba Senses dessert
Dessert van het menu

 

Kaas selectie van Tim Berkhout ( ’t Kaasplateau Spijkenisse )
Rozijnenbrood | Appelstroop | Confituren

MENU

SPECIALITEITEN VAN DE CHEF

Nouba Senses
3 gangen keuzemenu € 42,50

4 gangen keuzemenu € 52,50

5 gangen keuze menu € 62,50

Bij het Nouba Senses menu serveren wij indien gewenst ook een wijnarrangement.

 

NOUBA SENSES MENU

V O O R G E R E C H T

Dorade
Ceviche | Hollandse garnalen | Mango chutney | Kokos | Schuim van Tom kha kai

of

Pata Negra Caprese
Bereidingen van tomaat | Mozarella | Basilicum | Iberico ham | Vinaigrette Aceto balsamico

 

T U S S E N G E R E C H T

Asperge flamande
Het witte goud | Zeeuwse beenham | Kwartel ei | Hollandaisesaus | Krokant van aardappel

of

Corvina
Filet gebakken | Gepocheerde kreeft | Pastinaak | Spitskool | Daslook | Saus van Beurre blanc

 

H O O F D G E R E C H T

Rumpsteak
USA graan gevoerd | Tuinbonen | Knolselderij | Aardappel | Jus van Morielje

of

Kabeljauw
Wortel bereidingen | Groene asperge | Ansjovis | Venkel | Saus van Sauvignon Blanc

 

D E S S E R T   O F   K A A S

Aardbeien Eton Mess
Hollandse aardbeien | Meringue | Crème suisse | Citroen crème | Citroen sorbet

of

Kaasplateau
Rozijnenbrood | Appelstroop | Confituren

 

Koffie of thee incl. zoetigheden

Gerechten van het Nouba Senses menu kunnen ook
a la carte besteld worden.
Ons menu serveren wij alleen voor de volledige tafel.
Bij een tafelbezetting van 6 personen serveren wij enkel menu
***
Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot het personeel.
Wenst u vegetarisch te eten, dan maakt de chef en zijn team
voor u een passend gerecht.
Voor kinderen en jong volwassenen kunnen we een aangepast menu of gerecht maken.
 

Gerechten van het Nouba Senses menu kunnen ook a la carte besteld worden.
Ons menu serveren wij alleen voor de volledige tafel.
Bij een tafelbezetting van 6 personen of meer serveren wij enkel menu.

***

Voor allergenen informatie kunt u zich wenden tot het personeel.
Wenst u vegetarisch te eten, dan maakt de chef en zijn team voor u een passend gerecht.
Voor kinderen en jong volwassenen kunnen we een aangepast menu of gerecht maken.

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – DINSDAG 

Gesloten

WOENSDAG – ZONDAG

12:00 – 22:00 uur

 

Contact

TELEFOON

0181 411 122

AdRES

Nobelstraat 65

3231 BB Brielle 

 

OPENINGSTIJDEN

MAANDAG – DINSDAG

Gesloten

WOENSDAG – ZONDAG

12:00 – 22:00 uur

 

CONTACT

TELEFOON

0181 411 122

MAIL

info@restaurantnouba.nl

 

ADRES

Nobelstraat 65
3231 BB Brielle